29.1.15

Η πρώτη μας συνάντηση με τον κο Σουλτς

Αγαπητό ημερολόγιο,

Σήμερα πέρασα πάρα πολύ ωραία!

Είχε έρθει από νωρίς ο κύριος Σουλτς στο σπίτι. Του έβγαλα ένα απεριτίφ λιτό κι ελληνικό. Λίγο ούζο, ελιές Αμφίσσης και φρέσκο ψωμί με προζύμι ήταν ό,τι πρέπει για να μας κρατήσει μέχρι τη στιγμή που βγήκε το αρνάκι στη γάστρα που είχα βάλει στο φούρνο! Μούρλια βγήκε! Κι οι πατάτες που το συνόδευσα έλιωναν στο στόμα!

Συζητήσαμε για πάρα πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα: τη φοροδιαφυγή και τις κοινωνικές αδικίες ενώ αναπτύξαμε και όλους τους τρόπους με τους οποίους ο Αλέξης μου θα μπορέσει να δώσει τέλος στις πελατειακές σκέσεις και την διαφθορά.

Ο χαλβάς
Με τον καφέ έβγαλα χαλβά.  Όχι να το παινευτώ, αλλά σήμερα τον πέτυχα καλύτερα από ποτέ! Είχα βάλει μπόλικες σταφίδες και λεμόνι. Μάλιστα, ο κύριος Σουλτς ξετρελάθηκε τόσο πολύ που του έβαλα και δυο κομμάτια για το σπίτι!

Αργά το απόγευμα τον πήγαμε με το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο απ' όπου έφυγε ενώ είπαμε να βρεθούμε και πάλι, αυτή τη φορά στο δικό τους σπίτι. 

Αύριο θα υποδεχτώ τον κύριο Ντασελ... Ντήσελ... Ντέησελ... έναν Ολλανδό κύριο από την Ολλανδία με περίεργο σγουρό μαλλί. Απ' ό,τι μου έχει πεί ο Αλέξης κι αυτός αστεφάνωτο το έχει το κορίτσι του. Χμμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου