14.2.15

Έκτακτη ανακοίνωση!

Σήμερα με την Πείνα μου, λόγω έλλειψης χρόνου, βγήκαμε και περπατήσαμε μία ώρα στους δρόμους του Φαλήρου.
Για μία ακόμη φορά εμπόδιο δεν στάθηκαν μόνο τα παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια αυτοκίνητα, οι σπασμένες ζαρντινιέρες και οι κοντοκουρεμένες νερατζιές, αλλά και τα κακάκια των σκύλων που οι υποανάπτυκτοι βρωμιάρηδες ιδιοκτήτες τους θεωρούν εξυπνάδα να μη μαζεύουν ποτέ, ειδικά δε τις ημέρες που βρέχει καθώς νομίζουν πως επειδή δεν κυκλοφορούν πολλοί πεζοί δεν θα τους δεί κανείς και άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Λοιπόν, δεν με νοιάζει αν στο σπίτι σας σφουγγαρίζετε μία φορά την εβδομάδα κι αυτό με το ζόρι. Αν όταν ξεσκονίζετε τη βιβλιοθήκη δεν σηκώνετε τα βιβλία να πάρετε τη σκόνη που έχει συσσωρευτεί από κάτω, αλλά και ανάμεσά τους. Αν στην κουζίνα σας δεν έχετε εύκαιρο ένα Roli κι ένα συρματάκι Azax να τρίψετε την κατσαρόλα που έχει θαμπώσει από τα λίπη και τη λίγδα. Δικαίωμά σας να ζείτε στη μπόχα.
Όταν όμως βγαίνετε έξω, είναι υποχρέωσή σας να ακολουθείτε τους κανόνες της κοινωνίας που επιβάλλουν την καθαριότητα. Τέλος. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό να πάει να ζήσει μόνος του στα βουνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου